bloemen

Het is zover

Het is alweer ruim een jaar geleden, dat ik besloot met een blog te beginnen. Een jaar van uitstellen en gewoon andere prioriteiten stellen. Maar vandaag is het dan eindelijk zover. Mijn Blog is online en klaar om gebruikt te worden. Sinds juli ben ik samen met Dennis in de weer geweest om deze website vorm te geven en eindelijk klaar te stomen voor gebruik. Nu is het dan eindelijk zover. Het design is af, op hier en daar nog een klein schoonheidsfoutje na, en er kunnen artikelen geplaatst worden.

Dit is dan ook het eerste artikel in een hele lange reeks die ik de komende tijd hopelijk ga schrijven. Mijn doelstelling is om minimaal 1x in de week een artikel te schrijven over de digitale samenleving. Dit bedoel ik dan ook in de breedste zin van het woord. De artikelen zullen waarschijnlijk variëren van de aller nieuwste viral of gadget tot een filosofisch antwoord op de vraag. Wat voor consequenties hebben de huidige snelle digitale innovaties op onze samenleving. Kortom ik schrijf over alles wat mij interesseert. En dat zal naar waarschijnlijkheid over digitaal gaan. Natuurlijk probeer ik, net als alle bloggers, interessante artikelen te schrijven, maar ik zal gelijk al bekennen dat dit niet altijd zal lukken. Bloggen moet je net als praten, lopen en fietsen gewoon leren. En leren doe je nu eenmaal door te doen. Ik wil je dan ook vragen indien je nog goede tips hebt deze te delen met me. Dit kun je het beste doen door een reactie onder het artikel te plaatsen of anders direct contact met me op te nemen via de contact pagina.

Voor nu ben ik alweer klaar. Ik zal proberen deze week nog een inhoudelijk artikel te plaatsen. Tot die tijd kijk even rond en vergeet vooral niet mijn about me pagina te lezen, zodat je meer komt te weten over mijn achtergrond.

Geef een reactie

Reactie plaatsen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>